Köp & leveransvillkor

 

Frakt

Den minsta summan för beställningar är 300kr inklusive fraktavgift

Vi använder oss av DHL, Posten MyPack, spårbart paket Eller Posten Varubrev. Frakten kostar 39kr och fraktfritt vid 1000kr.

Vid köp under 800 kr skickas dina varor som varubrev. Då kommer dina varor direkt i din brevlåda förutsatt att det får plats. Annars får du en avisering om att

paketet finns att hämta hos ditt postombud.

När vi skickar ditt paket med Posten MyPack får du ett sms/avi om att hämta ditt paket på närmaste postutlämningställe.

Paketet levereras inom 1-2 arbetsdagar. 

Du kan också välja att hämta ditt paket i Showroomet på Gamla Kyrkogatan 2, Ljusdal.

 

Retur, Ångerrätt & Byten

Ej outlösta paket debiteras med 350kr, den summan står för våra hanteringskostnader. 

Ångrar du ditt köp, Snälla kontakta oss så löser vi det!

Om du önskar returnera något; Mejla oss så vet vi att din retur är påväg. Det går också bra att komma till butiken och returnera din beställning.

Du som kund har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Vi ska då få tillbaka din beställda vara/varor inom ramen av 14 dagar från det att du tar emot ditt paket. Ångerrätten gäller endast om du returnerar oss oanvänd vara med tags kvar.

Vill du byta din vara mot en annan storlek eller annan vara så lägger du enkelt en ny beställning på det du önskar byta till. När vi mottagit din retur makulerar vi den gamla ordern.

Vid retur står du som kund för returfrakten. Vi rekommenderar alltid att varorna skickas som REK eller postpaket med posten, för att minimera risken som är kundens ansvar vid returfrakt om varan skadas eller kommer bort. Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott.

Returadressen är:

Bak & Fram

Gamla Kyrkogatan 2

827 30 Ljusdal

På REA-varor erbjuder vi bytesrätt.

 

Reklamation 

Du har alltid rätt att reklamera din vara om det antas vara ett tillverkningsfel, kom till oss i butiken eller kontakta oss på; info@bakochfram.se innan du skickar varan.

 

Presentkort

Våra presentkort är giltiga i vår fysiska butik samt i vår webshop. Fyll i presentkortskoden när du checkar ut. Presentkortet gäller från det datumet det är köpt och 3 år framåt. 

Vid eventuell utföräljning eller konkurs blir presentkortet värdelöst.

 

Betalsätt

Vi jobbar med Klarna Checkout som erbjuder betalsätt som Klarna Faktura, Klarna Konto, dirketbetalning och kortbetalning.

Efter att du klickat på slutfört köp blir ditt betalsätt automatiskt Klarna Faktura, därefter kan du enkelt välja annat betalsätt. Alla frågor angående betalningar och fakturor tas med Klarna på 08-120 120 10.

Information om Klarnas köpvillkor:

Klarna faktura

Klarna konto

 

Sekretess

Vi lämnar aldrig ut din emailadress, mobilnummer eller information om dig som kund till tredje part.

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kommer endast att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Fakturaadress

Gamla Kyrkogatan 2

827 30 Ljusdal

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information